Despre Noi
Echipa RCA Bucuresti, impreuna cu una din cele mai mari societati de brokeraj in asigurari din tara, isi propune prin intermediul acestui site sa faciliteze tuturor Bucurestenilor accesul la cea mai buna polita de asigurare auto.

Scopul nostru este de a prezenta cele mai bune oferte de asigurare, de la toate companiile ce comercializeaza polite de asigurare de raspundere civila. Preturile se schimba des datorita ofertelor promotionale si a reducerilor oferite de asiguratori, de aceea nu exista garantia ca o societate de asigurari va avea cel mai bun pret intotdeauna si pentru orice tip de masina. Din acest motiv noi calculam pretul politei dumneavoastra la toate companiile care comercializeaza acest produs si listam cele mai bune oferte.

Stim ca timpul dumneavoastra este de nepretuit, din acest motiv, nu doar ca va scutim de cautarea celui mai bun pret pentru RCA dar va oferim si metode de plata si livrare a politei de asigurare care va economisesc timp: plata online si livrare la domiciliu sau la locul de munca.

RCABucuresti.ro a fost creat in ideea de a fi aproape de inimile Bucurestenilor, de a facilita procesul de cumparare a unei asigurari RCA si de a oferi ocazia sa economisiti bani si timp.